Przyprawy
- Anyż: cały, mielony
- Bazylia: cała, mielona
- Chili: strąk, mielone, grys
- Curry: bez soli, z solą
- Cynamon: laska, mielony
- Czarnuszka ziarno
- Cząber: cały, mielony
- Estragon polski: cały, mielony
- Gałka muszkatołowa: ABCD cała, mielona
- Gorczyca biała: cała, mielona
- Gorczyca czarna cała
- Goździki: całe, mielone
- Imbir: cały, mielony
- Jałowiec: cały, mielony
- Kardamon: cały, mielony
- Kmin rzymski: cały, mielony
- Kminek: cały, mielony, grys
- Kolendra: cała, mielona, grys
- Kozieradka: cała, mielona
- Kurkuma mielona
- Liść laurowy: cały, mielony
- Lubczyk: liść, mielony
- Majeranek
- Mięta: zwykła, pieprzowa
- Melisa
- Oregano: całe, mielone
- Papryka czerwona: płatek, grys
- Papryka zielona: płatek, grys
- Papryka ostra mielona: A100, A80, A60, Visual
- Papryka słodka mielona: A200, A100, A80, A60, Visual
- Pieprz biały: ziarnisty, mielony, grys
- Pieprz Cayenne
- Pieprz czarny: ziarno, mielony
- Pieprz czerwony ziarno
- Pieprz zielony: ziarno, grys
- Pieprz ziołowy
- Pomidor: płatek, grys, proszek pomidorowy
- Rozmaryn: cały, mielony
- Tymianek: cały, mielony
- Ziele angielskie: całe, mielone
- Zioła prowansalskie
Mieszanki przyprawowe
- Aromak (przyprawa do zup i sosów)
- Mieszanka warzywna - 6 składnikowa
- Panierka tradycyjna - bez przypraw
- Przyprawa do grilla
- Przyprawa do pizzy
- Przyprawa do szaszłyka
- Przyprawa do bigosu
- Przyprawa do drobiu
- Przyprawa do flaków
- Przyprawa do konserwowania ogórków
- Przyprawa do konserwowania ogórków z gorczycą
- Przyprawa do kwaszenia ogórków
- Przyprawa do kwaszenia ogórków z gorczycą
- Przyprawa do pieczeni wieprzowej
- Przyprawa do pieczeni wołowej
- Przyprawa do ryb
- Przyprawa grzybowa
- Przyprawa pieczarkowa
- Przyprawa do mięsa mielonego
- Przyprawa do kurczaka
- Przyprawa do gulaszu
- Przyprawa stołowa w płynie
Posypki przyprawowe - dekoracyjne (produkcja własna)
- R-1 Cebulowa
(mieszanka na bazie cebuli, która jest głównym składnikiem ) - R-2 Wielkopolska
(kompozycja papryki, gorczycy, przypraw ) - R-3 Hiszpańska
(produkowana na bazie papryki, o smaku wędzonki ) - R-4 Włoska
(na bazie przypraw i ziół. Pikantna.) - R-5 Zielona
(kompozycja natki pietruszki i papryki granulowanej) - R-6 Kolorowa
(mieszanka przypraw, ziół, warzyw ) - R-7 Ostra
(na bazie pieprzu czarnego, białego, przypraw - drobnoziarnista/) - R-8 Grillowa
(na bazie papryki, gorczycy, dodatek do potraw na grilla ) - R-9 Paprykowa
(na bazie papryki, przypraw) - R-10 Czosnkowa
(na bazie czosnku, z dodatkiem przypraw, ziół) - R-11 Majerankowa
(na bazie majeranku, cebuli, przypraw, ziół ) - R-12 Bekon
(kompozycja przypraw, charakterystyczny smak bekonu) - R-13 Kostaryka
(na bazie kminku, czosnku,papryki, przypraw ) - R-14 Serowa
(na bazie kminku, czosnku, papryki, przypraw )
Susze warzywne
- Cebula płatek: mielona, grys
- Cebula smażona z panierką
- Chrzan: grys, mielony
- Czosnek: płatki, granulowany, mielony
- Koper: nać, łodyga, ziarno
- Marchew: kostka, mielona, grys
- Pasternak: kostka, mielony, grys
- Pietruszka: kostka, liść
- Por: płatek, grys
- Seler: kostka, liść, grys
- Proszek buraka
- Szczypiorek
Zupy
- Rosół z kury
- Rosół wołowy
- Barszcz biały
- Zupa grzybowa
- Zupa pieczarkowa
- Żurek
Pozostałe
- Kasza manna
- Kwasek cytrynowy
- Sezam
- Fasola
- Hibiskus
- Mak niebieski